Αρκαδίας 2 ΤΚ:11526 Αθήνα,Φράγκων 12 ΤΚ: 54626 Θεσσαλονίκη

+30 2106850499,+30 2310 541017, info@motive.com.gr

Προκήρυξη Δράσης «Υδατοκαλλιέργειες» – «Βιομηχανικά υλικά» – «Ανοιχτή καινοτομία στον Πολιτισμό»

Προκηρύχθηκε νέο πρόγραμμα στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τίτλο  «Υδατοκαλλιέργειες» – «Βιομηχανικά υλικά»-  «Ανοιχτή καινοτομία στον πολιτισμό».

Βασικός στόχος της νέα δράσης «Υδατοκαλλιέργειες» – «Βιομηχανικά υλικά» – «Ανοιχτή καινοτομία στον πολιτισμό» είναι η δημιουργία της απαραίτητης  γνωσιακής  βάσης σε εστιασμένους τομείς, μέσω της ενίσχυσης της έρευνας και της τεχνολογίας, με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας δυναμικών κλάδων της οικονομίας και την τόνωση της παραγωγικής δραστηριότητας σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Δικαιούχοι της  Δράσης είναι:

α) Οργανισμοί έρευνας και διάδοσης γνώσεων και «Λοιποί φορείς που αντιμετωπίζονται ως Οργανισμοί έρευνας και διάδοσης γνώσεων»,

β) Επιχειρήσεις και

γ) Φορείς Πολιτισμού (ισχύει μόνο για την ειδική δράση «Ανοιχτή Καινοτομία στον Πολιτισμό») όπου θα αντιμετωπίζονται ως:

  • «Λοιποί φορείς που αντιμετωπίζονται ως οργανισμοί έρευνας και διάδοσης γνώσεων» ή ως
  • Επιχειρήσεις

Ο προϋπολογισμός της Δημοσίας Δαπάνης της Δράσης ‘’Ειδικές Δράσεις «Υδατοκαλλιέργειες» – «Βιομηχανικά υλικά»-  «Ανοιχτή καινοτομία στον πολιτισμό» εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 30.000.000€ (Δημόσια Δαπάνη).

Ο προϋπολογισμός (Δημόσια Δαπάνη) ανέρχεται σε 24.250.000€. Η διαφορά μεταξύ του συνολικού προϋπολογισμού και της δημοσίας δαπάνης ορίζεται ως η ιδιωτική συμμετοχή, η οποία θα καλυφθεί από τους δικαιούχους.

Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των Αιτήσεων Χρηματοδότησης ορίζεται η 19 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 16:00 με καταληκτική ημερομηνία την 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η Motive Συμβουλευτική με μεγάλη εμπειρία σε παρόμοια προγράμματα αναλαμβάνει για τους πελάτες της όλες τις διαδικασίες σύνταξης και υποβολής του φακέλου επιδότησης στην αρμόδια υπηρεσία και  υποστηρίζει τους πελάτες καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης μέχρι και το τελικό στάδιο εκταμίευσης του συνόλου της επιδότησης.

Η Motive Συμβουλευτική θα σας ενημερώσει άμεσα για όλες τις διαδικασίες υποβολής του δικού σας φακέλου προς επιδότηση.

 Για την άμεση και έγκυρη πληροφόρησή σας, επικοινωνήστε με τη Motive Συμβουλευτική
Τηλ: 2310-541017, Φράγκων 12, Θεσσαλονίκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *