Αρκαδίας 2 ΤΚ:11526 Αθήνα,Φράγκων 12 ΤΚ: 54626 Θεσσαλονίκη

+30 2106850499,+30 2310 541017, info@motive.com.gr

«Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Δημοσιεύτηκε η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Μέσα απο αυτό το Πρόγραμμα, ενισχύονται οι υπό ίδρυση και οι νεοσύστατες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν σε επιλεγμένους ΚΑΔ όλων των κλάδων της οικονομίας, πλην της εστίασης, του λιανικού εμπορίου και του τουρισμού.

Κύριος στόχος του Προγράμματος, α) να παρέχουν ανταγωνιστικά και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, β) να αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Χώρας, γ) να επενδύουν ιδίους πόρους στη δραστηριότητα που προτίθενται να ασκήσουν και δ) να δημιουργούν νέες θέσεις απασχόλησης.

Δικαιούχοι της Δράσης είναι: οι υπό ίδρυση και νεοσύστατες μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Με τον όρο υπό ίδρυση ορίζονται οι επιχειρήσεις  που θα συσταθούν από την ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης της δράσης έως και την πρώτη εκταμίευση της επιχορήγησης και θα δραστηριοποιηθούν αποκλειστικά σε επιλέξιμο/ους ΚΑΔ, καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου και μέχρι την αποπληρωμή της επένδυσης. Με τον όρο νεοσύστατες ορίζονται οι επιχειρήσεις για τις οποίες δεν έχει παρέλθει 12μηνο συνεχούς λειτουργίας από την ημερομηνία έναρξης της επιχείρησης έως και την ημερομηνία προκήρυξης της δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ονοματεπώνυμο